Bandenwissel_voorjaar 2015_Slice_2

De bandenwissel komt er weer aan!

De bandenwissel bij Vakgarage ATA Autobedrijven komt er weer aan. De winterbanden worden geruild met de zomerbanden. Hieronder vindt u de voordelen van de bandenwissel. U kunt ook meteen een afspraak maken.

 

Bent u nieuwsgierig naar de zomerbanden van Vakgarage ATA Autobedrijven? Klik hier

 

Wat zijn zomerbanden?

Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor temperaturen boven de 7°C, deze banden zijn ontwikkeld om een optimale grip en levensduur te bieden bij deze temperaturen. Doordat het in de zomer warmer is kan de band van een zwaardere/hardere rubbersamenstelling gemaakt worden. Door deze hardere samenstelling heb je met een zomerband een lagere rolweerstand en dus ook een lager benzineverbruik; maar dat is nog niet alles! Zomerbanden zijn goedkoper en zullen ook langer meegaan ten opzichte van winterbanden, dat is dus goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!

Zomerbanden aanbieding

Vakgarage heeft regelmatig zomerbanden aanbiedingen, als je op de hoogte wilt blijven van de laatste zomberbanden aanbiedingen schrijf je dan in op de nieuwsbrief, u vindt het formulier aan de rechterzijde op de homepagina. Om direct een overzicht te zien van alle aanbiedingen kun je ook onze folder bekijken, klik dan hier.

Bandenservice

De staat van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan de balans en uitlijning van de banden. Of aan het rijden op winterbanden of zomerbanden. Vakgarage ATA Autobedrijven heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis voor de beste service voor uw banden. Toch nog een lekke band of klapband? Ook dan staat Vakgarage ATA autobedrijven voor uw klaar. Klik hier voor meer informatie

Voordelen zomerbanden in de lente en zomer

Als je zomerbanden gebruikt waarvoor ze gemaakt zijn bieden ze veel voordelen, hieronder staan de belangrijkste voordelen van zomerbanden:

  • Zomerbanden zijn goedkoper
  • Zomerbanden slijten minder snel
  • Zomerbanden geven optimale grip bij temperatuur boven de 7 graden
  • Zomerbanden hebben een lagere rolweerstand en besparen daardoor brandstof