Onderhoud en reparatie

Voorkomen is beter dan genezen

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig onderhoud aan uw auto bent u bij Vakgarage ATA aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: Vakgarage ATA is altijd de beste keus.

Grote beurt en kleine beurt voor uw auto

DSC00859Met de grote beurt van Vakgarage ATA kunt u erop vertrouwen dat uw auto in de best mogelijk staat verkeert. Olie, filters en bougies worden vervangen, overige vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden gecontroleerd. Combineer uw grote beurt bij Vakgarage ATA met een apk-keuring en wij voeren de apk-keuring gratis voor u uit! Daarnaast biedt Vakgarage ATA de ‘betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ waarbij olie wordt ververst en uw auto op tientallen punten wordt gecontroleerd. Met uw Vakgarage in Honselersdijk gaat u altijd veilig de weg op.

Waarom is auto-onderhoud belangrijk?

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden door Vakgarage ATA, rijdt u veilig en verkleint u de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van uw auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseert uw Vakgarage om uw auto periodiek te laten controleren.

Vakgarage ATA voor uw onderhoud!

Volledig, voordelig en snel: daar staat Vakgarage ATA voor! Bij uw Vakgarage werken echte vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kan Vakgarage ATA bijna ieder gebrek aan uw auto verhelpen.

Het gebruik van een leenauto kost € 13,50 incl. BTW per dag.

Maak een afspraak