Het is verstandig om vanaf november t/m maart met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen lager dan 7 graden Celsius meer grip, betere wegligging en een kortere remweg dan zomerbanden. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Vakgarage ATA Honselersdijk in Honselersdijk wisselt de banden voor u om en zorgt voor veilige opslag van uw zomerbanden.

GesprekWat zijn winterbanden?

De winterbanden waar Vakgarage ATA Honselersdijk mee werkt hebben een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Ook hebben de banden een speciaal, dieper profiel. Hierdoor hebben winterbanden in de herfst en in de winter een veel betere grip en verhogen ze het rijcomfort. Bovendien hebt u minder kans op aquaplaning. Kom gerust eens langs in Honselersdijk en de specialisten van Vakgarage ATA Honselersdijk kunnen u nog meer voordelen van winterbanden vertellen.

Winterbanden in het buitenland

Gaat u wel eens naar het buitenland? Dan adviseert Vakgarage ATA Honselersdijk in Honselersdijk om geen onnodig risico te nemen en te kiezen voor winterbanden. In veel (Europese) landen is het gebruik van winterbanden namelijk verplicht gedurende de wintermaanden. U kunt in grote problemen komen wanneer u in de wintermaanden met zomerbanden rijdt en vervolgens een ongeluk krijgt of veroorzaakt. Laat u adviseren door onze vakspecialisten in Honselersdijk.

Uw Vakgarage in Honselersdijk: specialist in winterbanden

Banden moeten volgens Vakgarage ATA Honselersdijk in Honselersdijk voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip. Kies voor veiligheid en laat u door Vakgarage ATA Honselersdijk merkonafhankelijk adviseren over de juiste winterbanden. Veilig de weg op met Vakgarage!